Menu
EUR
  • ervaar Belgisch vakmanschap in elke steek
  • specialist in grote cupmaten
  • cup B tot H in alle omtrekmaten
  • Gratis levering vanaf 50€

Algemene voorwaarden

 

Deze website handelt onder de naam "JULIETTE" en wordt beheerd door NV Schauvliege JE, met maatschappelijke zetel te Monnikenwerve 109, 8000 Brugge. Wij zijn geregistreerd bij de Kruispuntbank voor ondernemingen met ondernemingsnummer 0442.618.225 en met BTW nummer 442.618.225. U kunt ons steeds contacteren via e-mail [email protected]

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen en op elke aankoop die de klant plaatst op de webshop van lingerieoutlet.

Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg, een rechtsgeldige overeenkomst waarop betaling dient te volgen.

De volledige jULIETTE website inclusief teksten, foto’s, afbeeldingen, illustraties en software is eigendom van NV Schauvliege JE of de eigendom van verwante ondernemingen, licentienemers en/ of contentproviders. Deze zijn beschermd door auteursrechten, merkenrecht en alle andere vormen van intellectueel eigendomsrecht. Ze mogen uitsluitend met de toestemming van NV Schauvliege JE gebruikt worden.

Prijs en betaling

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele bijkomende verzendkosten welke terug te vinden zijn op de bestellingsbevestiging. NV Schauvliege JE - Lingerieoutlet behoudt het recht om prijzen te wijzigen.

Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan bieden we de klant een nieuwe te verwachten leveringstermijn aan, mits dit mogelijk is.

Voor zover niet later overeengekomen, dient de door de klant verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling. In geval van niet tijdige betaling behoudt NV Schauvliege JE – Lingerieoutlet zich het recht voor de bestelling te annuleren. In dat geval brengt men de klant op de hoogte.

De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens aan NV Schauvliege JE – Lingerieoutlet te melden.

U heeft keuze uit verschillende betaalmethodes: AANPASSEN

- Overboeking per bank

- Visa en Mastercard

- Bancontact

Wanneer de betaling voldaan is zal de klant een e-mail ontvangen, ter bevestiging dat de betaling is ontvangen en zal er tevens ook vermeld staan wanneer de bestelling wordt verwerkt/ verzonden.

Verzending en levering

NV Schauvliege JE - Lingerieoutlet zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen en producten.

Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan NV Schauvliege JE - Lingerieoutlet kenbaar heeft gemaakt bij het plaatsen van de bestelling.

Wij zullen de geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed, doch uiterlijk binnen de 30 dagen uitvoeren, tenzij een langere leveringstermijn werd afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan een bericht.

De geleverde producten blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Lingerieoutlet. De klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Lingerieoutlet te wijzigen, bijvoorbeeld aan iedereen die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.

 

AANPASSEN Alle bestellingen worden per pakket verzonden met Bpost. Dit kan naar een thuisadres, pakjesautomaat of een afhaalpunt van Bpost. Bij buitenlandse verzendingen zullen de meerkosten vooraf worden meegedeeld op de orderbevestiging.
NV Schauvliege JE – Lingerieoutlet kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging van pakjes tijdens een verzending.

NOG AAN TE PASSEN VERZENDKOSTEN

De klant is verplicht meteen na ontvangst van de bestelling te controleren of het aan de overeenkomst voldoet. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient de klant NV Schauvliege JE – Lingerieoutlet hiervan op de hoogte te stellen via e-mail met bestel-/ ordernummer. En zal er gezocht worden naar een gepaste oplossing.

Alle producten die we aanbieden in de webshop zijn nieuw, ongedragen en van uitstekende kwaliteit. Alvorens het verzenden kijken we het product grondig na op eventuele fabricagefouten. Daarom kan Nv Schauvliege JE - Lingerieoutlet niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onvolkomenheid aan het product.

Ingeval van tegenstrijdigheid, primeren deze algemene voorwaarden. Lingerieoutlet kan deze steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen. Elke aankoop na de wijziging houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe voorwaarden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »